denenarmadekocken.blogg.se

Morotskaksmousse

Publicerad 2013-06-18 22:32:04 i Efterrätter, Low carb,

Morotskaka i ny(ttig) tappning!
Morotsmousse (4 port):
3 morötter
9 dadlar
2 tsk kanel
2½ msk kokosolja
½ tsk vaniljpulver
Mixa morötter och dadlar till en smet i matberedare. Tillsätt resterande ingredienser och mixa ihop. Förvara i kylen fram till servering. Toppa med frosting!
 
Frosting:
Philadelphiaost (vilken fetthalt som helst)
Agavesirap
Rivet limeskal
Lite vaniljpulver
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia Lundmark

Jag är en 21-årig redan bitter, Sagan om Ringen-fanatisk, chokladsvag tv-spelsnaturbegåvning som nyss kom hem från en sjumånaderstripp genom Australien, Nya Zeeland och Vietnam. Jag är vegetarian sedan tolv år och varit i ett hatkärleksförhållande med mat i snart sex år, men bestämde mig för att det var dags att börja vara snäll mot mig själv. Jag älskar min gamla schäfer, choklad och "satanistisk skrikmusik". Jag avskyr klänningar, äpplepaj, religion och realityserier. Och just det, jag är född utan vänsterhand.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela