Bananglasspinnar
Du behöver:
Skala bananen och dela den i bitar som passar dina glasspinnar.
Smält chokladen. Rosta kokos i en torr stekpanna, OM DU VILL. Vanlig kokos funkar lika bra.
Doppa bananbitarna i önskad mängd choklad (asmycket) och strö kokos över dem.
Lägg på tallrik och sätt in i frysen.
De är klara att ätas inom en timme. Om de stått i frysen länge är det bra att låta dem tina några minuter innan du försöker sätta tänderna i dem. Bananen smakar väldigt likt glass när den är fryst, minus det dåliga samvetet.
Skala bananen och dela den i bitar som passar dina glasspinnar.
Smält chokladen. Rosta kokos i en torr stekpanna, OM DU VILL. Vanlig kokos funkar lika bra.
Doppa bananbitarna i önskad mängd choklad (asmycket) och strö kokos över dem.
Lägg på tallrik och sätt in i frysen.
De är klara att ätas inom en timme. Om de stått i frysen länge är det bra att låta dem tina några minuter innan du försöker sätta tänderna i dem. Bananen smakar väldigt likt glass när den är fryst, minus det dåliga samvetet.