denenarmadekocken.blogg.se

Bananglasspinnar

Publicerad 2013-05-14 20:03:00 i Efterrätter, Enkelt, Mellanmål,

Du behöver:



Skala bananen och dela den i bitar som passar dina glasspinnar. 
Smält chokladen. Rosta kokos i en torr stekpanna, OM DU VILL. Vanlig kokos funkar lika bra.
Doppa bananbitarna i önskad mängd choklad (asmycket) och strö kokos över dem.
Lägg på tallrik och sätt in i frysen.

De är klara att ätas inom en timme. Om de stått i frysen länge är det bra att låta dem tina några minuter innan du försöker sätta tänderna i dem. Bananen smakar väldigt likt glass när den är fryst, minus det dåliga samvetet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia Lundmark

Jag är en 21-årig redan bitter, Sagan om Ringen-fanatisk, chokladsvag tv-spelsnaturbegåvning som nyss kom hem från en sjumånaderstripp genom Australien, Nya Zeeland och Vietnam. Jag är vegetarian sedan tolv år och varit i ett hatkärleksförhållande med mat i snart sex år, men bestämde mig för att det var dags att börja vara snäll mot mig själv. Jag älskar min gamla schäfer, choklad och "satanistisk skrikmusik". Jag avskyr klänningar, äpplepaj, religion och realityserier. Och just det, jag är född utan vänsterhand.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela