denenarmadekocken.blogg.se

Chokladmandlar med kanel

Publicerad 2013-05-15 17:38:42 i Efterrätter, Enkelt, Low carb, Mellanmål,

Du behöver:

Pudra en tallrik med kanel. Smält chokladen och doppa/rulla mandlarna.
Flytta över dem till tallriken med kanel (jag brukar använda en tång).

Strö nu över ytterligare lite kanel. Ställ in i kylen så chokladen stelnar. Lossa sedan försiktigt (eller med våld) och voila!
Tips: om du är sparsam (eller är uppfostrad av en smålänning som jag) så kan du samla ihop kanelen som blev över och hälla tillbaka i burken.
 

Kommentarer

Postat av: Anders

Publicerad 2013-05-15 21:04:08

Mumsigt gott med gott samvete

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Felicia Lundmark

Jag är en 21-årig redan bitter, Sagan om Ringen-fanatisk, chokladsvag tv-spelsnaturbegåvning som nyss kom hem från en sjumånaderstripp genom Australien, Nya Zeeland och Vietnam. Jag är vegetarian sedan tolv år och varit i ett hatkärleksförhållande med mat i snart sex år, men bestämde mig för att det var dags att börja vara snäll mot mig själv. Jag älskar min gamla schäfer, choklad och "satanistisk skrikmusik". Jag avskyr klänningar, äpplepaj, religion och realityserier. Och just det, jag är född utan vänsterhand.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela