Banan- och chokladglass
Snabb, enkel, nyttig och jättegod chokladglass. Lite för bra för att vara sant. Men så är det!

Grund:
2 frysta bananer
2 frysta bananer
1 msk kakao (mer/mindre beroende på hur chokladigt du vill ha det. Jag har väl i ungefär ett paket.)
Tillval (en eller flera):
Jordnötssmör
Några matskedar kokosflingor
Kanel
Vaniljpulver
Vaniljpulver
Havssalt
Chokladbitar
Raw chokladsås (ta receptet härifrån)
Raw chokladsås (ta receptet härifrån)
Hackade nötter
Mixa allt i matberedare och smaka av. Gott om sötma kommer från bananerna, men om du vill ha bort lite av detta (eller banansmaken) så föreslår jag att du testar att ha i något salt, som jordnötssmör. Min absoluta favoritkombo är kakao/jordnötssmör/kanel toppad med kokos. Ojojoj.
Kan ätas direkt eller förvaras i frysen! Plocka fram en stund innan servering.

Överst: Choklad- och jordnötssmörsglass toppad med kokos
Vänster: Choklad, kanel och vanilj med bitar av mörk choklad
Vänster: Choklad, kanel och vanilj med bitar av mörk choklad
Höger: Choklad och raw mörk chokladsås (såsen stelnar i kontakt med kyla och blir som chokladkross om du mixar det)